5/26/12

În vizită la prietenii noștri din clasa a V-a B de la Lic. Greco-Catolic

                       ,, Adevărata prietenie se bazează numai pe fapte, pe idei, pe sentimente care constituie miezul de foc al omeniei" ( M. Beniuc)

      Vineri, 25 .05. 2012, elevii clasei a VII-a împreună cu d-na dirigintă prof. Adriana Paul s-au deplasat la Liceul Teologic Greco-Catolic ,, Iuliu Maniu "din Oradea,  partenerii , deveniți între timp prieteni, din clasa a V-a B, pentru o altă activitate din cadrul proiectului.
       Ajunși acolo am fost întâmpinați cu căldură de domnul director prof. Cristea  Andrei, de domnul prof. Sabău Călin și nu în ultimul rând de simpaticii din V B.
       Înainte de a derula activitatea noastră, domnul director prof. Cristea  Andrei, ne-a vorbit despre prietenie, generozitate, bunătate, iertare, omenie, într-un cuvânt, iubire, îndemnându-ne să fim buni prieteni și cu siguranță vom avea toți de căștigat.
        D-nul profesor de matematică și partenerul nostru, Sabău Călin, printr-o prezentare power-point, ne-a plimbat un moment prin trecutul istoric al liceului, liceu înființat în 1784 și reînființat în 1992.


.
   După următoarele două prezentări  ppt, toata lumea a dat,,atacul"la  masa cu bunătăți din sala festivă, bucate care au dispărut în câteva minute, semn că juniorii au fost înfometați .A  urmat apoi un tur al liceului, iar băieții noștri s-au bucurat de un grozav meci de fotbal.
O poză de grup
clasa a VII-a și domnul director
     În așteptarea autobuzului..., obosiți.

                             
       Mulțumim tuturor pentru participare, și în special domnului primar Pașca Ioan care ne-a sprijinit  cu transportul la Oradea.





No comments:

Post a Comment

free counters